Dit zijn wij

Waar staan we voor?

Onze passie ligt in het in beweging brengen en fitter maken van mensen op elk niveau omdat we geloven dat bewegen mensen gelukkiger, sterker en (mentaal) weerbaarder maakt. 

Werken aan je conditie wil niet zeggen dat je altijd tot het uiterste gaat en geen stap meer kunt verzetten. Het is juist de kunst om elke deelnemer de juiste prikkel te geven.
Fitter worden zorgt voor een betere houding, meer zelfvertrouwen, een sterk lichaam, betere coördinatie en veel plezier! 

Wij geloven dat buiten sporten je nog wat extra's geeft. Je slaapt beter, voelt je frisser en de buitenlucht zorgt voor een stuk ontspanning!

Voor iedereen


Onze lessen zijn toegankelijk en er is voor iedereen een uitdagende training op niveau.  Beginners en gevorderden, iedereen die op een intensieve en doeltreffende manier aan zichzelf willen werken, onder professionele begeleiding en lekker buiten kan terecht. 
Omdat we in kleine groepen trainen, kun je ervan op aan dat je goed begeleid wordt. We doen daar waar nodig individuele aanpassingen.

Alles begint met plezier


Op welk niveau je ook traint, plezier is de sleutel tot het verbeteren van jezelf. 
Vaak denken beginnende sporters dat het niet mogelijk is om plezier en hard werken te combineren maar niets is minder waar. Door de combinatie van afwisseling, buiten trainen in een kleine groep en persoonlijke aandacht zul je merken dat met plezier sporten voor iedereen is weggelegd.