Fit-ing Hardlopen

Voor lopers van elk niveau

Iedereen die met hardlopen bezig is, kan wel wat tips gebruiken. Veel lopers ervaren het als stimulerend om in een groep intervaltraining te doen. Deze training wordt vaak overgeslagen als men zelf loopt, maar is onmisbaar om sterker te worden. Uiteraard besteden we tijdens de training aandacht aan je looptechniek en het ontwikkelen van je kracht. Daar waar nodig passen we het programma individueel aan zodat iedereen de juiste trainingsprikkel krijgt.

Een groepstraining zorgt voor een stuk continuïteit, gezelligheid en soms zelfs voor een loopmaatje. 

Wil je starten met hardlopen kun je terecht bij onze cursus:

START TO RUN


Hardlopen heeft veel voordelen. Om te beginnen is makkelijk en goedkoop. De enige investering die noodzakelijk is, is om je een paar goede hardloopschoenen te laten aanmeten. Daarnaast krijg je snel een betere conditie. Na een paar weken merk je al duidelijk verschil. Je kunt het lopen langer volhouden en komt sneller op adem.

Al met al voldoende reden om te starten dus. Natuurlijk kun je dit zelf doen maar als je op een veilige manier wil hardlopen en blessures wil voorkomen is het verstandig om een cursus Start to Run te volgen.

Tijdens deze cursus besteden we veel aandacht aan de looptechniek. We geven veel praktische informatie en tips en organiseren een workshop blessure preventie. Je krijgt een loopschema mee om nog twee momenten in de week zelf te trainen. Zo zorgen we ervoor dat jij in 13 weken verantwoord een 5 km kunt uitlopen.
Het lopen in een groep stimuleert en motiveert en wie weet vind je wel een loopmaatje.